onsdag 26 augusti 2009

Golv

Nu har jag precis kommit hem ifrån Bauhaus där vi har varit och köpt nya golv! Nej, vi har inte köpt nån lägenhet än men golv det har vi köpt, knäppt? Aa kanske men det var ju extra pris den här veckan och om vi köper den här lägenheten så behöver vi byta golv i tre rum, sovrummet, hallen och snickeboa. I vardagsrummet ska vi bara slipa upp golver för där är det parkett!

Nu har jag provat en present som jag fick av pappa, det var en usb lampa, alltså en lampa som man sätter i usb uttaget och så lyser den, har inte direkt förstått vad den ska vara bra för men nu har jag iallafall provat den!

Idag gick jag upp klockan halv sju tillsammans med min kille, och det var inte för att hinna träffa honom innan han åker till jobbet och det var inte för att jag inte kunde sova, utan det var för att jag skulle hinna "klä på soffan" innan han åkte till jobbet.

Det var nämligen så att jag tvättade soffklädseln igår och den skulle jag då ta på idag eftersom den borde vara torr då, men inatt så drömde jag att det skulle vara maskar i den som jag skulle hitta när jag satte tillbaka klädseln så då tvingade jag mig att gå upp med min kille så han skulle kunna rädda mig ifall det skulle vara en sann dröm... det var den inte... så när min kille åkte till jobbet klockan sju hade jag precis blivit klar med soffan och undrade vad i helsike jag skulle göra nu.

Då såg jag att det satt en spindel på väggen brevid tv:n och för er som inte vet om det kan jag meddela att jag hatar spindlar, det är det värsta jag vet och jag får panik när jag ser en, jag börjar svettas och blir helt stel i kroppen. Nu hade jag dammsugaren precis på golvet bredvid för jag hade passat på att tömma den (innan sju på morgonen) så att min kille kunde ta med sig soporna (påsen) ut.
Så jag samlade mod till mig och tog dammsugaren och såg hur det lilla äcklet flög med in.
Nöjd med mig själv konstaterade jag att nu borde den vara död inne i damsugaren. Men så slog det mig plötsligt, att jag läste en gång att spindlar borde dö när man dammsuger upp de, men om de mot all förmodan skulle klara det så dör de när de kommer ner till den dåliga miljön i påsen.
Då insåg jag att i min dammsugare så är det ju ingen dålig miljö eftersom påsen var ju ny!
Med nya panik känslor började jag suga upp lite damm med, bara ifall han hade klarat sig.

Jag tror inte att grannarna uppskattar min fobi, för vem vill ha en dammsugande granne klockan sju på morgonen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar